Onze Missie

Over Voturo

Onze Missie

Transparante kosten!

Voturo werkt samen, we bieden veel meer dan alleen vacatures. Solliciteren moet soepel en transparant gaan, Voturo koppelt werkgevers direct met werkzoekende, geen onduidelijke tussen personen en hoge kosten! 

Voor iedereen

Hoe werkt Voturo?

Het vinden van een nieuwe baan kan soms een stressvolle ervaring zijn, zowel voor werkgevers als voor werkzoekenden. Bij Voturo zorgen we voor een simpele en efficiënte match tussen de juiste werkgevers en kandidaten.

We werken zonder tussenpersonen, waardoor het zoeken van een baan veel persoonlijker en duidelijker wordt. Ons doel is om werkgevers en kandidaten te koppelen op basis van hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid, om zo de perfecte match te vinden.

Voor werkgevers

Transparant aannemen!

Het inhuren van een recruitment bureau kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen die per jaar in de duizenden euro’s kunnen oplopen. Bij Voturo begrijpen we dat elk bedrijf zijn financiën op een verantwoorde manier moet beheren, en we zijn van mening dat deze kosten beter besteed kunnen worden aan het ontwikkelen van uw personeel en het innoveren van uw bedrijf.

Wilt u meer weten over wat Voturo voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie over Voturo?

We spreken u graag persoonlijk!